Accommodatie van Thailand Liveaboards; Zuid Andaman, Phuket en Similans liveaboard duiken (duiksafari's) met je persoonlijke Nederlandstalige Thailand liveaboard adviseur.
Accommodatie suggesties van Thailand Liveaboards (thailand-scuba.com), hotels en guesthouses op Phuket Thailand

Accommodatie

Hier op Phuket is een ruime keuze aan accommodatie. Je kunt hier kleine guesthouses vinden, vooral in Kata, er zijn kleine bungalowtjes te huur, er zijn meer comfortabele traditionale Thai stijl bungalows in een mooie omgeving, en er zijn natuurlijk hotels en resorts in alle prijs- en comfortklassen. De prijzen variŽren per tijd van het jaar, maar er is iets te vinden voor iedereen.

Om een hotel te boeken kun je direct met het hotel contact opnemen, ons vragen dit voor je te regelen of je kunt naar onze hotelboekings pagina gaan. Hier kun je een beschrijving vinden van de hotels, ervaringen van andere reizigers, foto's, prijzen in Euro's en een online boeking maken via een beveiligde server. We bieden deze service in samenwerking met een van Thailand's grootste hotel boeking websites, en kunnen daardoor uitstekende prijzen aanbieden. Vrijwel altijd is dit goedkoper, makkelijker, veiliger en sneller dan rechtstreeks bij het hotel boeken.
Hotels op deze website die uitstekend waar voor het geld bieden en in Kata Beach gelegen zijn, zijn:
Kata Country House
Kata Poolside
Kata Palm Resort
Sawasdee Village
Kata Beach Resort
Katathani Beach Resort
The Boathouse

Behalve de hotels die op deze website genoemd worden, kunnen we ook helpen met boekingen bij diverse guesthouses inclusief maar niet beperkt tot Kata on Sea Bungalows, Kata Resort (voorheen bekend als Little Mermaid Kata), DA Bungalows, en andere; en met boekingen bij diverse hotels zoals Kata Center Inn, vlak bij het strand gelegen en erg redelijk geprijsd; Kata Minta, vlak bij het strand in een gebied met leuke winkelmogelijkheden en restaurants; Kata Garden Resort, midden in de actie in Kata Center; Kata Beach Center Hotel, gelegen in een nieuw ontwikkeld stukje Kata met leuke restaurantjes en barretjes; en Sawasdee Village, een luxe resort met een erg mooie aankleding.
Al deze accommodaties bevinden zich in Kata Beach, met een mooi strand, goede keuze aan restaurants en bars zonder de drukte van Patong en dicht bij het vertrekpunt van de dagtrip duiktrips en duikcursussen.

Meer informatie over al deze hotels op de volgende websites:
Onze hotelboekings service;
Kata Resort;
Kata Minta;
Kata Garden Resort;
Kata Beach Center Hotel;
Sawasdee Village en Baray Villa.Natuurlijk kun je ons altijd advies vragen of vragen om meer hotelinformatie.Thailand Liveaboards

P/a Phuket dash Scuba dot Com
53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand
Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@thailand-scuba.com

 Skype: thailand-scuba

TAT/OTD-no. 34/00245

Thailand Liveaboards, je persoonlijke Nederlandstalige Thailand liveaboard duiken adviseur