Liveaboard duiken Thailand met Thailand Liveaboards. Zuid Andaman, Phuket en Similans liveaboard duiken met je persoonlijke Nederlandstalige Thailand liveaboard adviseur.
Welkom bij Thailand Liveaboards (thailand-scuba.com), liveaboard scuba duiken Similans Thailand

Welkom

Na vele duiken in de Golf van Thailand, bij de Similan eilanden, Koh Phi Phi en Hin Daeng/Hin Muang, viel het ons op dat er niemand was die enig idee had van het totale aanbod aan liveaboards naar deze bestemmingen in Thailand. Er was een groot gat tussen 'wat is beschikbaar' en 'wat weet de reiziger'.
Wij besloten dit gat te vullen en een overzicht samen te stellen.

Thailand Liveaboards, www.thailand-scuba.com, is onze poging om dit gat te vullen en biedt de boten die het meeste waar voor het geld bieden. We zijn tevreden als we er voor kunnen zorgen dat je een perfecte duikvakantie hebt. We helpen je de liveaboard boot te selecteren die precies past bij je behoeften en vragen. Van de budget bewuste tot de verwende reiziger, wij hebben het complete overzicht voor je. We kennen de boten met hun gidsen en bemanning, we kennen de klanten en de service die aangeboden wordt, we kennen de sterke en zwakkere punten van de boten; we hebben deze informatie in 1 locatie verzameld om je te helpen de perfecte pasvorm te vinden voor je liveaboard ervaring.

Sommige van de boten bieden anders bestemmingen, zoals verschillende Indonesië en Maleisië duikstekken, buiten het Similans seizoen, en trips naar Birma in het Similans seizoen. Neem contact met ons op over de liveaboard (safari) mogelijkheden naar deze bestemmingen zoals Bali, Komodo, Layang Layang, Derawan, Sangalaki, etc.

Het aanbod

Mantarog bij Koh Bon van je persoonlijke Nederlandstalige Thailand liveaboard adviseur Thailand Liveaboards (thailand-scuba.com)

Bij Thailand Liveaboards is het ons beleid om je wensen te nemen en een programma samen te stellen inclusief keuze van de boot, soort cabine, aantal dagen aan boord, speciaal dieet, alles is mogelijk. Vertel ons wat je wilt en wij verzorgen het pakket.

Pure ontspanning zijn de kernwoorden op deze liveaboard boten.

Een willekeurige dag bestaat uit duiken in kristal helder water, ontspannen op het zonnedek, genieten van heerlijke Thaise of Europese maaltijden, een bezoek brengen aan een exotisch eiland en terugdenken aan je dag terwijl je geniet van de ondergaande zon aan de horizon. Een leven waaraan je gemakkelijk went!

Welke boot je ook kiest, het duiken is altijd een gedenkwaardige herinnering. Een tropische mix van avontuur en ontspanning!

Wij zijn er trots op aan te kunnen bieden:

 • Liveaboards naar de Similan Eilanden, Koh Bon, Koh Tachai, Surin Eilanden, Richelieu Rock, Phi Phi, Hin Daeng, Hin Muang, Koh Haa, Koh Phi Phi en het Shark Point gebied.
 • Een brede selectie in diverse prijsstellingen voor liveaboard boten. We bieden basic maar betrouwbaar tot het zeer luxueuze. En we hebben een voorselectie voor je gemaakt, wij bieden alleen boten aan met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.
 • Een echt Phuket duikcentrum met een echte shop en echte instructeurs die de duikplekken en boten echt kennen. We zijn dus niet zomaar een online boekingskantoor zoals er zovelen zijn.
 • Met Steven een eigenaar/manager die zelf vaak duikt en dus echt praktijk advies geeft in plaats van de hele dag achter de computer te zitten en te bloggen over hoe geweldig het duiken was vandaag.
 • Duiksafari's beschikbaar vanaf 2 nachten, maar ook 10 daagse trips zijn mogelijk.
 • Volledige informatie over verschillende boten voorafgaand aan de boeking.
 • De prijs die wij bieden is dezelfde die je zou betalen voor een boeking direct bij de operator. Het onafhankelijke, eerlijke en persoonlijke advies dat je krijgt is gratis.
 • Cursussen aan boord: de Nitrox-specialty en de Advanced Open Water cursus zijn duikcurssen die uitstekend op een liveaboard (duiksafari) kunnen worden gevolgd.
 • Complete vakantie service voor hotel accommodatie, luchthaven transfers, etc.
Kaart van de Thailand duikgebieden van je persoonlijke Nederlandstalige Thailand liveaboard adviseur Thailand Liveaboards (thailand-scuba.com)

Samen met Phuket dash Scuba dot Com, phuket-scuba.com, bieden we ook:

En alle informatie die je maar wilt over het duiken in Thailand en Thailand in zijn algemeenheid. Voor meer informatie over Phuket, kijk eens op onze Info Phuket pagina.
Vanzelfsprekend hebben wij een vergunning van de Tourist Authority of Thailand om dit ook allemaal te mogen doen.

Iedereen is uitgenodigd in ons duikcentrum, waar je kunt genieten van een verfrissend drankje, kunt ontspannen, informatie vergaren en duikervaringen uitwisselen.

Het Duiken

Schorpioenvis bij de Similans van je persoonlijke Nederlandstalige Thailand liveaboard duiken (duiksafari) adviseur Thailand Liveaboards (thailand-scuba.com)

Met Thailand Liveaboards is een ongelofelijke rijkdom aan onderwater leven gegarandeerd! De wateren van Thailand staan, naast om hun zeer aangename temperatuur, bekend om de rijkdom en verscheidenheid die ze te bieden hebben.

Van de kleine, schattige zeepaardjes tot de reuzen als manta's en zelfs de kans op een walvishaai!

Meer informatie over de verschillende duikbestemmingen vind je

 • op de pagina Similans over de Similan Eilanden, Koh Bon, Koh Tachai, Richelieu Rock en Koh Surin;
 • op de pagina Zuid Andaman over Hin Daeng, Hin Muang, Koh Haa, Koh Phi Phi en het Shark Point gebied.

Op onze specials aanbiedingen pagina vind je last minute aanbiedingen en speciale duiktrips (liveaboard en dagtrip duiken). Voor het plannen van je liveaboard vind je hier informatie over het weer de afgelopen jaren.Thailand Liveaboards

P/a Phuket dash Scuba dot Com
53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand
Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@thailand-scuba.com

 Skype: thailand-scuba

TAT/OTD-no. 34/00245

Thailand Liveaboards, je persoonlijke Nederlandstalige Thailand liveaboard duiken adviseur